Kindergrime

Gemiddeld kunnen we 10 kindjes per uur schminken. Wij gebruiken enkel professionele schmink op waterbasis, deze schmink is zacht voor de huid en tevens dierproefvrij.

*combinatie glitter tattoo's is ook mogelijk stuur een mailtje voor meer info


Glitter Tattoo's

Gemiddeld kunnen er 15 tot 20 kindjes per uur een glitter tattoo krijgen

Dmv een huidlijm worden cosmetische glitters aangebracht op een stencil naar keuze. 


Gekke kapsels

Gemiddeld kunnen er 10 kindjes een gek kapsel krijgen. De mogelijkheden zijn hier dan ook eindeloos en een succes op elk feest.

 


Festival Glitter

Deze formule is vooral gericht naar de volwassenen en jong-volwassenen. Geschikt om uw evenement, huwelijk,... op te leuken met onze prachtige glitter bar. Je hebt een ruime keuze uit glitters in alle mogelijke kleuren en groottes, van subtiele eye designs naar over the top glitters en bling.

 


Airbrush Tattoo's

Airbrush tattoo's zijn ideaal op evenementen, deze zien er stoerder uit dan de tradiotionele kindergrime en worden adhv stencils aangebracht. Wij hebben airbrush tattoo's in 1 kleur, deze zijn eerder gericht op de volwassenen of de jongvolwassenen, voor de kleintjes hebben we een speciaal ontworpen gamma met felle kleurtjes. We werken met producten die 1 tot 4 dagen op de huid blijven staan.  


Grime 1 op 1

Ga je naar een Halloweenfeest? Of wil je je laten transformeren tot een zombie, monster, .... Stuur me een mailtje en we werken graag iets voor je uit.