Opleiding kindergrime

Ben je gebeten door de microbe van kindergrime? Wil je meer weten over hoe je precies "mooi" kan schminken? Of wil je gewoon starten als professioneel grimeur maar beschik je (nog) niet over de nodige kennis?

Zorgvuldig heb ik de opleiding samengesteld omdat ik in het verleden zelf verschillende workshops heb gevolgd waar ik helaas wat op mijn honger bleef zitten. Ik wou een opleiding die praktisch alle theorie en productkennis omvat maar toch praktijkgericht is. 

Na het volgen van deze opleiding kan je zelfstandig aan de slag. Ik leer je de nodige spons en penseeltechnieken, productkennis (oa wanneer je welk soort verf moet gebruiken, hoe deze te bewaren), hoe zijn designs esthetisch opgebouwd? Hoe komt het dat sommige designs niet 'mooi' ogen ondanks een goede techniek?

Ik leer je de meest gevraagde designs (oa spiderman, piraat, unicorn, vlinder,...), ik leer je hoe je een eenvoudig design die wow factor kan geven.  Ik toon je welke producten je best koopt en welke niet (ik laat je niet dezelfde fouten maken die ik heb gemaakt= veel teveel producten kopen die je niet zal gebruiken).  We  bekijken ook de verschillende kleurencombinaties, zo kan je jouw designs laten uitblinken. Er is een gedeelte theorie voorzien maar vooral gericht op de praktijk. Kortom de volledige basis van kindergrime komt aan bod.   Je krijgt ook een cursus mee om zo alles nog eens te kunnen bekijken. Onze opleidingen kan je volgen in avondopleiding of in een dagopleiding. (passen de datums niet ? Stuur mij dan een mailtje en we werken iets uit)  Ik werk bij voorkeur met kleine groepen zodat ik mijn volle aandacht kan geven aan de cursisten. Alles gaat door in een relaxte omgeving waar er koffie, thee en water gratis worden voorzien. Mijn doel is vooral om je waardevolle kennis bij te brengen zodat je comfortabel durft te schminken. Tijdens de opleidingen heb je de mogelijkheid om een startpakket aan te kopen. Na het volgen van onze opleiding krijg je steeds een certificaat mee. Gebruik van het materiaal is inbegrepen in deze opleiding. 

 

Opleiding Glitter tattoo's

In deze opleiding leer je hoe je op een correcte manier glitter tattoo's plaatst. Welke lijm je best gebruikt, hoe je schaduwen aanbrengt, hoe correct je glitters te blenden met elkaar, hoe kan je deze terug verwijderen? Dit is een opleiding die een 2 tal uur duurt, al het materiaal is ook inbegrepen in deze les, het startpakket is ook inbegrepen.

 

Opleiding Gekke kapsels

Tijdens deze opleiding leer je de zotste kapsels maken, bij zowel jongens als meisjes, jouw creatviteit kan de vrije loop gaan. Alles is mogelijk.

De cursus gaat door vanaf 6 deelnemers.
Afwezigheid of het afbreken van een cursus/workshop – ongeacht de daarvoor opgegeven reden – geeft geen recht op terugbetaling van het cursusgeld. Cursussen en workshop kunnen uitgesteld worden door een pandemie, deze worden op een later tijdstip ingepland of via videolessen ingehaald – ook hierbij geldt dat er geen recht op restitutie van het cursusgeld is. Wij zullen steeds helpen zoeken naar een oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden.